Știri

Zeci de rachete rusești lovesc orașele Kiev și Lvov într-un bombardament de amploare din Ucraina

today24 martie 2024 1

Fundal
share close
Zeci de rachete rusești lovesc orașele Kiev și Lvov într-un bombardament de amploare din UcrainaAtacuri asupra orașelor Kiev și Lvov

Orașele Kiev și Lvov au fost vizate de armata rusă într-un atac cu zeci de rachete, ca parte a unei campanii de bombardamente care au debutat vineri.

Aceste atacuri au provocat pagube materiale semnificative și au alarmat populația civilă. Zeci de rachete au lovit zone rezidențiale și comerciale din cele două orașe, cauzând panică și distrugere.

Orașul Kiev, capitala Ucrainei, a fost puternic afectat de bombardamentele recente, iar autoritățile locale au făcut apel la populație să rămână în siguranță și să urmeze instrucțiunile autorităților.

La fel, Lvov, un oraș important din partea de vest a Ucrainei, a fost ținta unui număr mare de rachete lansate de forțele ruse. Zeci de clădiri au fost distruse, iar mulți locuitori au fost nevoiți să-și părăsească casele în căutarea unui adăpost sigur.

Situația din Ucraina rămâne extrem de tensionată, iar comunitatea internațională a condamnat vehement aceste atacuri asupra civililor nevinovați. Este necesară o soluție diplomatică urgentă pentru a restabili pacea și securitatea în regiune.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20642763

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns