Știri

[VIDEO] SAGA festival: Hardwell și-a anulat show-ul în fața fanilor

today7 iulie 2024 3

Fundal
share close
[VIDEO] SAGA festival: Hardwell și-a anulat show-ul în fața fanilor
[VIDEO] SAGA festival: Hardwell și-a anulat show-ul în fața fanilor

Festivalul SAGA din București, desfășurat în acest an la Romaero, a fost marcat de un incident major în prima zi, când DJ-ul olandez Hardwell a fost nevoit să-și anuleze show-ul. Probleme tehnice și disputele legate de plata artistului au condus la o reacție virulentă din partea acestuia, incident care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare.

Incidentul

Unul dintre cei mai așteptați artiști din line-up-ul primei zile, DJ-ul olandez Hardwell, și-a anulat set-ul din cauza unor probleme tehnice și a conflictului privind plata. Artistul și-a exprimat frustrarea în fața fanilor adunați:

„Sunt aici, am călătorit tocmai din Olanda pentru a performa pentru voi. Sunt aici, asta vă spun. Ca să fiu sincer, acest festival de rahat nu mi-a dat niciun rahat de ban pentru a fi aici în această seară dar tot sunt aici, iar echipamentul lor e de rahat. Nu funcționează nimic. Dacă sunt aici înseamnă că vreau să performez pentru voi, dar întregul echipament mă dezamăgește. Nu pot să performez, este imposibil pentru mine să fac asta,” a declarat Hardwell.

@randomcreativity2 Damn, at least he explained us what happened. #sagafestival #hardwell #musicfestival ♬ original sound – Random Creativity

Reacția publicului

Reacția sinceră a DJ-ului a fost rapid preluată și distribuită pe rețelele de socializare, unde mulți internauți au apreciat onestitatea acestuia. În videoclipurile apărute online, fanii pot fi văzuți susținând decizia lui Hardwell și aplaudându-l în momentul în care și-a luat la revedere de la ei, declarând că „a terminat-o cu acest festival.”

Răspunsul organizatorilor SAGA Festival

Organizatorii SAGA Festival au răspuns rapid acuzațiilor aduse de Hardwell, exprimându-și regretul față de incident și subliniind că ar fi putut rezolva orice problemă tehnică dacă artistul ar fi permis:

„Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de la celelalte 5 scene au apucat să performeze în prima zi de SAGA iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca și tine. Același set pare să funcționeze acum perfect pentru Will Sparks. Am muncit atât de mult pentru a construi SAGA de anul acesta pentru artiști și participanți. Am fi rezolvat orice dificultate tehnică fără efort și în cel mai scurt timp, dacă ne-ai fi lăsat și nu ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a-ți răspunde cerințelor, inclusiv cele legate de plată. Ne pare rău pentru fanii tăi, ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit la București. Nimic în afară de iubire și îți dorim să-ți fie bine. SAGA,” au scris organizatorii pe conturile lor de socializare.

Festivalul SAGA 2024: Un eveniment mult așteptat

SAGA Festival se desfășoară în weekend-ul 6 – 8 iulie la București, la Romaero. Peste 150 de artiști urcă pe cele șapte scene amenajate, oferind un spectacol de neuitat pentru fanii muzicii electronice. În prima seară de festival, Rita Ora a încântat publicul cu show-ul ei impresionant pe scena principală, iar DJ-ul Sickick, care anul trecut a anunțat în ultima clipă că nu va mai ajunge, a reușit să țină fanii în priză cu setul său dinamic.


Foto: Hardwell – Facebook

Scris de: ManeleMania

Rate it