Știri

Vicepreședintele SUA: „Nu există probe care să sugereze că Ucraina ar fi avut vreo implicare în atacul terorist de la Moscova”

today25 martie 2024

Fundal
share close
Vicepreședintele SUA: „Nu există probe care să sugereze că Ucraina ar fi avut vreo implicare în atacul terorist de la Moscova”Ucraina exclusă de la orice implicare în atacul terorist de la Moscova

Cel puțin 133 de persoane au fost ucise vineri seară într-o sală de concerte din Moscova într-un atac terorist devastator. Ancheta se află în desfășurare pentru a identifica autorii și motivația din spatele acestui tragic eveniment.

Autoritățile ruse au exclus orice implicare a Ucrainei în acest atac, deși există tensiuni crescânde între cele două țări. Relațiile dintre Rusia și Ucraina s-au deteriorat în ultimii ani din cauza conflictului din regiunea Donbas și anexarea Crimeei de către Rusia în 2014.

Moscova a condamnat ferm atacul terorist și a promis să facă tot posibilul pentru aducerea vinovaților în fața justiției. Președintele rus Vladimir Putin a declarat că atacul este un act de teroare fără precedent și a promis o anchetă amănunțită pentru a afla adevărul.

În ciuda eforturilor autorităților ruse de a menține calmul și de a trata această tragedie cu profesionalism, populația este șocată și furioasă. Mulți oameni s-au adunat în fața sălii de concerte pentru a aduce omagii victimelor și pentru a-și exprima durerea și solidaritatea în fața acestei tragedii cumplite.

Intr-un moment atât de dificil, este important ca comunitatea internațională să se unească și să arate solidaritate în fața terorismului. Atacurile teroriste nu au loc în lumea noastră și trebuie să facem tot posibilul pentru a preveni astfel de tragedii și pentru a-i aduce în fața justiției pe cei responsabili.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643323

Scris de: ManeleMania

Rate it