Știri

Un bărbat român și-a aruncat partenera de la etajul patru într-un cartier renumit din Roma

today7 aprilie 2024

Fundal
share close
Un bărbat român și-a aruncat partenera de la etajul patru într-un cartier renumit din RomaRomânul din Italia acuzat că și-a împins partenera de la etajul patru al unei clădiri din Roma

Un român din Italia este acuzat de tentativă de omor după ce și-a împins partenera de la etajul patru al unei clădiri dintr-o zonă foarte cunoscută din Roma.

Incidentul a avut loc într-un apartament din cartierul Trastevere, unde cei doi locuiau împreună. Potrivit autorităților italiene, românul în vârstă de 32 de ani și-ar fi împins partenera, o femeie de 27 de ani, de la etajul patru, iar aceasta a fost transportată de urgență la spital cu răni grave. Poliția italiană a intervenit imediat la fața locului și l-a reținut pe bărbat sub acuzația de tentativă de omor. Ancheta este încă în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și motivația agresorului. Comunitatea românească din Italia s-a arătat șocată de acest incident și a condamnat violența domestică în toate formele ei. Organizațiile locale au subliniat importanța prevenirii violenței în familie și necesitatea de a oferi sprijin victimelor acestor acte. Procurorii italieni vor continua ancheta pentru a aduce faptele la lumină și pentru a se asigura că agresorul va fi tras la răspundere conform legii. Victima este în continuare internată în spital și se află într-o stare critică, însă medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața. Violenta domestică este un fenomen grav care afectează numeroase femei în întreaga lume, iar autoritățile încearcă să ia măsuri pentru a preveni acest tip de agresiune și pentru a oferi sprijin victimelor. Este important ca societatea să se mobilizeze împotriva violenței în familie și să ofere suport celor care trec prin astfel de situații dificile.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20654691

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns