Știri

Un bărbat amenință că se va arunca de pe un pod de pe Autostrada Soarelui, circulația blocată

today29 martie 2024 1

Fundal
share close
Un bărbat amenință că se va arunca de pe un pod de pe Autostrada Soarelui, circulația blocată
Un bărbat amenință că se va arunca de pe un pod de pe Autostrada Soarelui, circulația blocatăCirculația a fost blocată pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 130 pe sensul de mers spre București, acolo unde un bărbat a amenințat că se va arunca de pe un pod. Autoritățile au intervenit prompt pentru a gestiona situația și a evita tragedia.

Echipele de intervenție au reușit să-l convingă pe bărbat să renunțe la gestul extrem și să se retragă de pe marginea podului. După mai multe minute de negocieri, acesta a fost adus în siguranță pe drum și transferat către autorități pentru evaluare și sprijin suplimentar.

În timpul intervenției, traficul a fost oprit complet pe Autostrada Soarelui pentru a asigura siguranța tuturor participanților. După ce situația s-a soluționat, circulația a fost reluată treptat, iar traficul a revenit la normal.

Este important să reținem că orice amenințare cu sinuciderea trebuie tratată cu maximă seriozitate și promptitudine. Astfel de situații necesită o intervenție rapidă și profesionistă pentru a preveni tragediile și a oferi suport persoanelor aflate în suferință emocională.

Autoritățile recomandă tuturor celor care se confruntă cu gânduri sau sentimente suicidare să apeleze imediat serviciile de urgență sau linia telefonică specializată pentru consiliere și sprijin emoțional. Împreună, putem preveni tragediile și oferi ajutor celor care au nevoie.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20646911

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns