Știri

Un azil din Prahova amendat cu 35.000 lei după ce bătrânii sunt găsiți în condiții mizere, unii suferind de râie: „Parcă totul este o bătaie de joc”

today23 martie 2024

Fundal
share close
Un azil din Prahova amendat cu 35.000 lei după ce bătrânii sunt găsiți în condiții mizere, unii suferind de râie: „Parcă totul este o bătaie de joc”
Un azil din Prahova amendat cu 35.000 lei după ce bătrânii sunt găsiți în condiții mizere, unii suferind de râie: „Parcă totul este o bătaie de joc”Amendă de 35.000 lei pentru un azil din județul Prahova

Inspectorii ANPC descoperă nereguli grave

Un azil din județul Prahova a fost amendat cu 35.000 de lei în urma unui control efectuat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Inspectorii au descoperit o serie de nereguli grave în funcționarea instituției. Printre problemele identificate se numără condițiile necorespunzătoare de cazare și îngrijire a animalelor, lipsa de personal calificat, neasigurarea necesarului de hrană și medicamente pentru toate animalele găzduite, precum și lipsa actelor de identificare și înregistrare a acestora.

Reacția reprezentanților azilului

Reprezentanții azilului s-au arătat surprinși de amenda primită și au declarat că vor face tot posibilul pentru remedierea deficiențelor identificate de inspectorii ANPC. Aceștia au asigurat că vor aloca resurse suplimentare pentru îmbunătățirea condițiilor de la azil și pentru asigurarea unei îngrijiri corespunzătoare a animalelor. Autoritățile vor monitoriza îndeaproape situația la azil și vor impune sancțiuni suplimentare în cazul în care deficiențele persistă. Scopul principal este asigurarea bunăstării animalelor și respectarea normelor în vigoare în domeniu.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20641417

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns