Știri

Un avion Tarom a fost lovit de fulger și a fost nevoit să aterizeze de urgență pe Aeroportul Otopeni, pe ruta București – Chișinău. Cum a reacționat compania aeriană. Update.

today26 martie 2024

Fundal
share close
Un avion Tarom a fost lovit de fulger și a fost nevoit să aterizeze de urgență pe Aeroportul Otopeni, pe ruta București – Chișinău. Cum a reacționat compania aeriană. Update.Clipe de panică pentru pasagerii dintr-un avion Tarom aflat pe ruta București – Chișinău

Pasagerii unui avion Tarom care zbura pe ruta București – Chișinău au trăit momente de panică după ce aeronava a fost lovită de un fulger, ceea ce a determinat echipajul să decidă întoarcerea la Aeroportul Otopeni. Incidentul a avut loc în timp ce avionul se afla în aer, iar pasagerii au simțit impactul fulgerului și au auzit zgomotul puternic. Deși a fost o experiență înfricoșătoare, echipajul a reușit să mențină calmul și să gestioneze situația în mod profesionist. Până la urmă, avionul a aterizat în siguranță la Aeroportul Otopeni, iar pasagerii au fost întâmpinați de echipele de intervenție și de personalul aeroportuar. Nu au fost raportate răni sau alte probleme serioase în urma incidentului.

Reacția oficialilor Tarom

Reprezentanții companiei Tarom au declarat că incidentul a fost gestionat conform procedurilor de siguranță și că pasagerii au fost în permanență în siguranță și sub supravegherea echipajului. Compania aeriană a oferit pasagerilor alternative pentru continuarea călătoriei către destinația finală și s-a asigurat că toți cei afectați de incident vor primi assistență și compensații conform legislației în vigoare.

Încheiere

Incidentele în care avioanele sunt lovite de fulgere sunt destul de rare și, de obicei, nu reprezintă o amenințare gravă pentru siguranța zborului. Cu toate acestea, ele pot genera momente de panică și stres pentru pasageri, iar echipajul are responsabilitatea de a gestiona situația în mod profesionist și cald. Pasagerii care au trăit acest incident cu avionul Tarom vor primi sprijin și asistență din partea companiei, iar zborurile ulterioare vor fi reprogramate conform necesităților acestora.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643392

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns