Știri

„Tragedie la Mihail Kogălniceanu: Tinerii decedați în accidentul mortal erau fără vină, șoferul nu avea permis”

today7 februarie 2024 3

Fundal
share close
„Tragedie la Mihail Kogălniceanu: Tinerii decedați în accidentul mortal erau fără vină, șoferul nu avea permis”

Nouă dezvăluiri vin la lumină de la autorități cu privire la accidentul fatal de la Mihail Kogălniceanu. Aparent, tânărul vinovat, în vârstă de 20 de ani, nu avea permis de conducere.

Șoferul fără permis a condus cu 150 km/oră înainte de accidentul de la Mihail Kogălniceanu

Miercuri, Poliția Constanța a prezentat detalii despre accidentul devastator de marți seara. Pe DN2A, ieșind din Mihail Kogălniceanu spre Ovidiu, două vieți tinere au fost smulse, când o mașină a lovit cu viteză un TIR de transport animale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța (IPJ), șoferul căruia i se atribuie accidentul nu era licențiat pentru a conduce vreun tip de vehicul. Însă, acest lucru nu l-a oprit să se urce la volan și să accelereze până la 150 km/h.

În accidentul de marți au murit șoferul implicat și un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani, pasager în mașină. Conducătorul TIR-ului a fost supus unui test etilotest, rezultatul fiind negativ.

„A rezultat că șoferul automobilului nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule. Prin urmare, s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducere fără permis”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Identitatea victimelor accidentului de la Mihail Kogălniceanu

Vehiculele, un autoturism Skoda și un TIR, mergeau în aceeași direcție. Investigarea incidentului va determina ce s-a întâmplat. Focus Press a declarat că șoferul TIR-ului încetineala pentru a face un viraj, iar mașina mergea cu o viteză mare.

„Polițiștii aflați la locul accidentului au determinat că impactul a avut loc între o mașină, condusă de un tânăr de 20 de ani, și un ansamblu rutier, condus de un bărbat de 56 de ani. Aceste vehicule parcurgeau aceeași direcție „, a informat IPJ Constanța.

Noutăți de la presa locală dezvăluie numele victimelor. Marian Nicolae C, din Hârșova, județul Constanța, și Marian Ionuț. P, de 20 de ani, din Pantelimon, județul Constanța, sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul de marți seara.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns