Știri

„Tottenham îi fura pe tinerii promițători – CEO-ul clubului Genoa își exprimă regretele pentru transferul lui Radu Drăgușin”

today6 februarie 2024 2

Fundal
share close
„Tottenham îi fura pe tinerii promițători – CEO-ul clubului Genoa își exprimă regretele pentru transferul lui Radu Drăgușin”

**Radu Drăgușin**, un tânăr jucător român, a surprins pe toată lumea cu transferul său de succes de la Genoa la Tottenham. Deși Genoa a primit 26 de milioane de euro pentru tânărul apărător, transferul a lăsat un gol în clubul italian care este greu de umplut.

**H1: CEO clubului Genoa regretă deja transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham**

CEO-ul clubului Genoa, Andres Blazquez, dezvăluie că transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham a fost însoțit de o ofertă remarcabilă, atât pentru jucător cât și pentru club. Deși transferul a adus un beneficiu financiar substanțial pentru clubul italian, pierderea lui Drăgușin a lăsat un gol în club.

**H2: Genoa a făcut o super-afacere cu Radu Drăgușin**

Genoa a realizat un profit impresionant, cumpărându-l pe Drăgușin cu 5 milioane de euro de la Juventus Torino, și vânzându-l cu o sumă mult mai mare. Deși au avut oferte și de la Bayern Munchen, Drăgușin a ales în final să meargă la Tottenham.

**H3: Tottenham a învins Bayern Munchen în lupta pentru Drăgușin**

Tottenham a reușit să-l câștige pe Drăgușin în lupta cu Bayern Munchen, oferindu-i un contract atrăgător. Cu toate acestea, acesta a dezvăluit că a ales clubul britanic pentru oportunitatea de a juca în Premier League, considerată cel mai puternic campionat din lume.

**H3: Radu Drăgușin consideră că a făcut cea mai bună alegere.**

Deși s-au gândit mulți la el doar cu o lună înainte de deschiderea ferestrei de transfer, Drăgușin a avut încredere în echipa sa nouă și a simțit că este mediul potrivit pentru a-și continua cariera. El se așteaptă ca alătura de noua sa echipă să-l ajute să progreseze și să ajungă cât mai sus în campionat.

De la transferul la Tottenham, Drăgușin a jucat doar opt minute în cele trei meciuri disputate de ”Spurs” în Premier League.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns