Știri

Titular cheie al Universității Craiova va rata restul sezonului regulat din cauza unei accidentări grave.

today27 februarie 2024 2

Fundal
share close
Titular cheie al Universității Craiova va rata restul sezonului regulat din cauza unei accidentări grave.
Titular cheie al Universității Craiova va rata restul sezonului regulat din cauza unei accidentări grave.David Lazar s-a accidentat și va rata finalul sezonului regular

Portarul Universității Craiova, David Lazar, a suferit o accidentare înaintea confruntării dintre echipa sa și FC Voluntari. Din păcate, acest lucru îl va ține departe de teren pentru restul sezonului regular.

Aflat într-o formă excelentă în ultimele meciuri, accidentarea lui David Lazar vine ca o lovitură grea pentru Universitatea Craiova, care se bazează pe prestațiile sale solide în poartă.

Echipa medicală a clubului lucrează acum intens pentru a-i oferi portarului cele mai bune condiții de recuperare, însă este clar că nu va putea reveni pe teren prea curând.

Fără contribuția lui David Lazar, Universitatea Craiova va trebui să găsească alte soluții pentru a-și menține performanțele ridicate în sezonul regular și în play-off-ul care urmează.

Sperăm ca recuperarea lui David Lazar să decurgă fără complicații și să-l vedem din nou pe teren cât mai curând posibil.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20618521

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns