Știri

Tânără din București jefuită după ce l-a invitat acasă pe un bărbat cunoscut online

today22 martie 2024

Fundal
share close
Tânără din București jefuită după ce l-a invitat acasă pe un bărbat cunoscut onlineUn atac vicios: o tânără este sedusă și jefuită de un individ întâlnit pe internet

O tânără a căzut victimă unui individ malefic pe care l-a cunoscut pe internet. Neavând nici cea mai mică bănuială că în spatele unui profil prietenos s-ar ascunde un hoț, tânăra a fost sedusă și apoi jefuită în cel mai brutal mod posibil.

Într-o întâlnire ce ar fi trebuit să fie una plăcută, bărbatul a profitat de vulnerabilitatea tinerei și a acționat cu cruzime. Cu o rece inimă, individul i-a legat tânăra la ochi și de mâini, astfel încât aceasta să nu poată reacționa la faptele lui abominabile ce urmau să aibă loc.

Cum sufletul său era plin de ticăloșie, bărbatul nu s-a oprit doar la a sustrage banii și bijuteriile tinerei, ci a lăsat în urmă o rană profundă în sufletul acesteia.

Această tristă poveste ne aduce aminte că în spatele unui ecran de internet se pot ascunde adesea pericole ascunse, iar încrederea prea ușor acordată poate aduce consecințe grave. Fie ca acest incident să fie un strigăt de alarmă pentru toți cei care interacționează cu necunoscuți online.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20640757

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns