Știri

Tânără desfigurată și abandonată în baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi al Bucureștiului

today25 februarie 2024 2

Fundal
share close
Tânără desfigurată și abandonată în baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi al BucureștiuluiȘocant: Tânără desfigurată și abandonată în Centrul Vechi al Bucureștiului

Un incident șocant a avut loc în București, unde o tânără a fost victima unei agresiuni brutale, fiind desfigurată și abandonată într-un bloc din Centrul Vechi al orașului. Agresorii se află în continuare în libertate, fiind căutați de polițiști.

Tânăra, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost găsită de un trecător într-o stare gravă, cu răni severe la nivelul feței și corpului. Acesta a sunat imediat la serviciile de urgență, iar tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz și a început și o amplă campanie de căutare a agresorilor. Se bazează atât pe mărturiile martorilor, cât și pe eventualele înregistrări video de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a-i identifica pe cei vinovați de această agresiune barbară.

Familia și prietenii tânărei sunt șocați de cele întâmplate și așteaptă cu nerăbdare să fie prins vinovații și să fie făcută dreptate. În același timp, acest incident a stârnit indignare în rândul comunității locale, iar mulți oameni cer pedepse aspre pentru cei care au comis această agresiune îngrozitoare.

Sperăm că poliția va reuși să îi identifice și să îi aducă în fața justiției pe agresorii care au comis acest act barbar împotriva unei tinere nevinovate.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20617203

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns