Știri

Soțul femeii însărcinate decedate în spital vorbește despre tragedie: ”Sarcina era în regulă, medicul i-a prescris Paracetamol”

today4 aprilie 2024

Fundal
share close
Soțul femeii însărcinate decedate în spital vorbește despre tragedie: ”Sarcina era în regulă, medicul i-a prescris Paracetamol”Maria a murit pe un pat de spital din Bacău

Maria a murit pe un pat de spital din Bacău, într-un caz care seamănă izbitor de mult cu cel al Alexandrei Ivanov, tânăra gravidă moartă în Botoșani.

Detalii despre caz

Maria a fost adusă la spital cu dureri abdominale și sângerări severe, fiind însă trimisă acasă deoarece doctorii nu au considerat cazul său suficient de urgent. După doar câteva ore, starea ei s-a înrăutățit și a fost readusă la spital în stare gravă. Din păcate, medicii nu au reușit să o salveze și Maria a decedat.

Semnale de alarmă ignorate

Așa cum s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Ivanov, în cazul Mariei au fost ignorate semnalele de alarmă și femeii nu i s-a acordat suficientă atenție și îngrijire medicală. Familia Marii este acum devastată și își dorește să afle adevărul despre modul în care a fost tratată femeia lor la spital.

Reacții

Cazul Mariei a stârnit indignare în comunitatea locală, iar oamenii cer autorităților locale și spitalelor să ia măsuri pentru a evita astfel de tragedii în viitor. Este clar că există o problemă în sistemul medical care permite astfel de erori să se întâmple și este necesar să se facă schimbări urgente pentru a proteja viețile pacienților.

Concluzie

Tragediile ca cele ale Mariei și Alexandrei Ivanov nu ar trebui să aibă loc și este responsabilitatea autorităților să asigure că fiecare pacient primește îngrijirea de care are nevoie. Sperăm că aceste cazuri vor aduce schimbări semnificative în sistemul medical și că viețile altor persoane nu vor fi puse în pericol din cauza neglijenței și a erorilor medicale.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20652304

Scris de: ManeleMania

Rate it