Știri

Șofer aflat în stare aproape de comă alcoolică, surprins conducând pe contrasens în Timiș.

today27 februarie 2024 4

Fundal
share close
Șofer aflat în stare aproape de comă alcoolică, surprins conducând pe contrasens în Timiș.
Șofer aflat în stare aproape de comă alcoolică, surprins conducând pe contrasens în Timiș.Șofer cu alcoolemie uriașă, prins de poliție în timp ce mergea pe contrasens

Un șofer a fost prins de poliție în timp ce mergea pe contrasens pe o autostradă aglomerată. Bărbatul a fost oprit în cele din urmă, iar testul de alcoolémie a scos la iveală o valoare extrem de mare, mult peste limita legală. Acest lucru a dus la o intervenție rapidă a autorităților pentru a evita un accident grav.

Haos în trafic

Comportamentul periculos al șoferului a provocat un adevărat haos în trafic, cu mașinile din jur încercând să se ferească de el și evitând un potențial impact. Martorii au declarat că bărbatul circula cu viteză mare și fără să țină cont de regulile de circulație.

Reacția poliției

Politia a intervenit imediat și a oprit șoferul în siguranță, evitând astfel un accident grav. Ulterior, bărbatul a fost testat și s-a constatat că avea o alcoolemie extrem de ridicată, fiind imediat ridicat de pe șosea și dus la secție pentru a fi sancționat conform legii.

Concluzie

Este important să conștientizăm pericolele consumului de alcool înainte de a urca la volan. Un astfel de comportament nu pune doar viața șoferului în pericol, ci și pe cea a celorlalți participanți la trafic. Respectarea regulilor de circulație și evitarea consumului de alcool sunt esențiale pentru a asigura siguranța pe drumurile publice.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20619107

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns