Știri

„Selecționerul Edi Iordănescu prezintă probleme de sănătate – Actualizări despre starea sa și evoluția sa recentă”

today7 februarie 2024 2

Fundal
share close
„Selecționerul Edi Iordănescu prezintă probleme de sănătate – Actualizări despre starea sa și evoluția sa recentă”

Mihai Stoichiță reprezintă România la tragerea grupei Ligii Națiunilor în Franța, datorită absenței selecționerului Edi Iordănescu, care se confruntă cu probleme de sănătate. Stoichiță are încredere că echipa noastră națională va avea un parcurs strălucit.

Mihai Stoichiță, prezent la Paris pentru tragerea grupei Ligii Națiunilor, explică absența lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiță a discutat recent la FANATIK SUPERLIGA despre motivele absenței selecționerului Edi Iordănescu de la tragerea grupei Ligii Națiunilor: „A avut o boală gravă. Afectînd întreaga familie. Jerry Gane, secretarul general, și eu vom fi acolo. Mâine dimineața plec spre Paris.

„Ne întoarcem vineri. Președintele a plecat deja deoarece participă la congresul UEFA. E necesară prezența lui acolo”, a adăugat directorul tehnic al FRF.

„Edi a fost grav bolnav și încă nu se simte bine. A avut o gripă severă. Toată familia a suferit. Cu excepția lui Puiu Iordănescu. El a fost cu mine la meci. Puiu face parte din generația mea”, a continuat Stoichiță.

Mihai Stoichiță, optimist privind șansele României în Liga Națiunilor

Mihai Stoichiță a discutat despre posibilii adversari ai „tricolorilor” și configurația grupelor: „Suntem favoriți în grupa C. Suntem în avanposturi și ne măsurăm forțele cu celelalte echipe. Suntem alături de Suedia în prima grupă și putem înfrunta Macedonia de Nord. Există multe echipe.

„Există și o variantă provocatoare. Suntem în urna 1 alături de Suedia, Armenia și Luxemburg. Urna a doua: Azerbaidjan, Kosovo, Bulgaria, Insulele Feroe. Kosovo este o echipă solidă.

„Urna a treia: Macedonia de Nord, Slovacia, Irlanda de Nord, Cipru. Slovacia și Irlanda de Nord par a fi echipele cu cele mai mari pretenții. Și urna a patra: Belarus, baraj Lituania-Gibraltar, Estonia și Letonia”.

Cea mai grea și cea mai ușoară grupă pentru România, în opinia lui Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță oferă exemplul unui posibil scenariu: „O grupă dificilă ar putea fi cu Kosovo, Slovacia și Belarus, în vreme ce o grupă mai ușoară ar putea fi cu Insulele Feroe, Cipru și restul”.

Mihai Stoichiță a discutat despre perioada grea prin care trece Edi Iordănescu.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it