Știri

„Scandalul Borza și Albu la CFR – Gigi Corsicanu amenință: „Eu le cunosc toate secretele””

today27 februarie 2024 2

Fundal
share close
„Scandalul Borza și Albu la CFR – Gigi Corsicanu amenință: „Eu le cunosc toate secretele””
„Scandalul Borza și Albu la CFR – Gigi Corsicanu amenință: „Eu le cunosc toate secretele””Gigi Corsicanu intervine în scandalul dintre Borza și Albu

Gigi Corsicanu, fostul șef de galerie al echipei Rapid București, a decis să-și exprime părerea în scandalul care a implicat pe Florin Borza și Pepe Albu, doi foste figuri marcante ale clubului.

Ce spune Gigi Corsicanu despre petrecăreții Rapidului?

Într-o declarație pentru presă, Gigi Corsicanu a declarat că nu este de acord cu modul în care unii jucători și oficiali de la Rapid se comportă în timpul liber. El a subliniat că este important ca toți cei implicați în club să dea dovadă de profesionalism și să reprezinte corect echipa pe care o reprezintă.

Corsicanu s-a arătat dezamăgit de atitudinea unora dintre foștii jucători și oficiali care au fost implicați în scandaluri de genul celor în care sunt implicați acum Borza și Albu. El a subliniat că aceste comportamente nu reprezintă valorile Rapidului și că este important să se ia măsuri pentru a astfel de situații să nu se mai repete în viitor.

Mesajul lui Gigi Corsicanu pentru suporterii echipei

Fostul șef de galerie a transmis și un mesaj pentru suporterii echipei, îndemnându-i să rămână alături de Rapid și să nu lase astfel de scandaluri să afecteze imaginea clubului. El a subliniat importanța unității și a susținerii necondiționate pentru echipă, indiferent de situația prin care trece.

Așadar, Gigi Corsicanu a făcut un apel la responsabilitate și la respect față de valorile și tradițiile echipei Rapid București, arătând că este nevoie de un comportament exemplar din partea tuturor celor implicați în club pentru a asigura o imagine pozitivă a acesteia în fața publicului și a suporterilor.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20617837

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns