Știri

Salvatori ai turiștilor în Bucegi după o cădere de 200 de metri într-o prăpastie. Recoemndare de la salvatorii montani: „Evitați traseele din Abruptul Prahovean”.

today30 martie 2024

Fundal
share close
Salvatori ai turiștilor în Bucegi după o cădere de 200 de metri într-o prăpastie. Recoemndare de la salvatorii montani: „Evitați traseele din Abruptul Prahovean”.
Salvatori ai turiștilor în Bucegi după o cădere de 200 de metri într-o prăpastie. Recoemndare de la salvatorii montani: „Evitați traseele din Abruptul Prahovean”.Două persoane au căzut într-o prăpastie după ce au pornit pe un traseu pe Valea Coștilei din Munții Bucegi. Victimele au suferit răni serioase, potrivit salvatorilor.

Accident tragic în Munții Bucegi Salvatorii au intervenit rapid pentru a ajuta cele două persoane care au căzut în prăpastie în timp ce se aflau pe un traseu pe Valea Coștilei din Munții Bucegi. Potrivit informațiilor primite, victimele au suferit răni serioase în urma căderii. Echipa de intervenție a acționat prompt și a reușit să coboare în prăpastie pentru a acorda primul ajutor celor doi răniți. Ulterior, aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

Reguli de siguranță în drumețiile montane Accidente precum cel petrecut în Munții Bucegi ne reamintesc importanța respectării regulilor de siguranță în drumețiile montane. Este recomandat ca toți cei care pornesc în astfel de excursii să aibă echipament corespunzător, să nu se abată de la traseele marcate și să fie precauți în zonele periculoase.

Atentie sporita Este esențial să ne bucurăm de frumusețea naturii în siguranță, pentru a evita incidente neplăcute sau chiar tragice. Fiți mereu atenți la semnele de avertizare și respectați indicațiile salvatorilor sau ale ghizilor montani pentru a vă asigura că aveți parte de o aventură plăcută și sigură în munți.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20647978

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns