Știri

Rusia afirmă că a descoperit bombe ascunse în icoane, trimise din Ucraina prin România

today3 aprilie 2024

Fundal
share close
Rusia afirmă că a descoperit bombe ascunse în icoane, trimise din Ucraina prin RomâniaRusia anunță confiscarea de bombe ascunse în icoane

FSB-ul din Rusia a anunțat recent confiscarea unor bombe ascunse în icoane. Aceste bombe ar fi fost trimise din Ucraina, trecând printr-o țară vecină.

Detalii despre operațiune

Conform declarațiilor FSB-ului, bombele erau ascunse în spatele unor icoane religioase și ar fi fost destinate unor atacuri teroriste în Rusia. Operațiunea de confiscare a avut loc într-o locație nedezvăluită și a fost descrisă drept un succes major în prevenirea unui posibil act terorist.

Acuzații că bombele ar fi fost trimise din Ucraina

FSB-ul a declarat că există dovezi care susțin că bombele ar fi fost trimise din Ucraina, trecând prin intermediul unei țări vecine a Rusiei. Aceste acuzații au generat tensiuni suplimentare între Rusia și Ucraina, într-un moment deja tensionat din punct de vedere geopolitic.

Reacții internaționale

Anunțul privind confiscarea bombelor ascunse în icoane a stârnit reacții diverse la nivel internațional. Unii critici au pus sub semnul întrebării veridicitatea acuzațiilor și consideră că este posibil să fie vorba de o mișcare de propagandă din partea autorităților ruse.

Până acum, nu au fost făcute publice detalii suplimentare despre această operațiune, iar situația rămâne una în continuare în evoluție.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20651909

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns