Știri

Rudele Andreei, tânăra ucisă de Mirel Dragomir, fără îndoială: „Nu era absolut nicio îndoială”.

today25 martie 2024 61

Fundal
share close
Rudele Andreei, tânăra ucisă de Mirel Dragomir, fără îndoială: „Nu era absolut nicio îndoială”.Apropiații Andrei fac dezvăluiri despre relația sa cu iubitul său

Apropiații Andreei, o tânără studentă la medicină care a fost ucisă săptămâna trecută de către iubitul ei, au făcut noi dezvăluiri despre relația tumultuoasă dintre cei doi.

Amicii și colegii de facultate ai Andrei au povestit că relația cu iubitul său era plină de tensiuni și certuri frecvente. Aceștia au declarat că observau adesea semne de abuz emoțional din partea băiatului și erau îngrijorați pentru siguranța Andreei.

O altă colegă de cameră a Andrei a dezvăluit că a auzit adesea certuri puternice venind din camera lor, iar Andreea părea mereu stresată și îngrijorată în preajma iubitului său.

Deși mulți dintre cei care cunoșteau cuplul erau îngrijorați pentru siguranța Andreei, nimeni nu anticipase tragedia care avea să se întâmple.

Apropiații Andrei sunt acum îngroziți de pierderea sa tragică și speră că povestea ei va sensibiliza opinia publică și va putea preveni astfel de tragedii în viitor.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643136

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns