Știri

Reacții neașteptate ale lui Oana Pellea și Marius Manole la adresa Macarenei Erikei Isac: Ce i-a deranjat pe actori în timpul unei întâlniri.

today21 februarie 2024 9

Fundal
share close
Reacții neașteptate ale lui Oana Pellea și Marius Manole la adresa Macarenei Erikei Isac: Ce i-a deranjat pe actori în timpul unei întâlniri.Ce părere au Oana Pellea și Marius Manole despre piesa Erikăi Isac, Macarena

După ce au auzit piesa „Macarena” interpretată de Erica Isac, cei doi actori români, Oana Pellea și Marius Manole, au avut o reacție surprinzătoare, diferită de ceea ce se aștepta publicul.

Oana Pellea

Oana Pellea, cunoscută pentru aparițiile sale în numeroase filme și piese de teatru, a fost impresionată de interpretarea lui Erica Isac la piesa „Macarena”. Ea a apreciat vocea clară și puternică a artistei și modul în care a adus o notă fresh și modernă melodiei clasice.

Pellea a mărturisit că a fost plăcut surprinsă de reinterpretarea piesei și că îi place cum Erica Isac a reușit să aducă un suflu nou unei melodii atât de cunoscute precum „Macarena”.

Marius Manole

Pe de altă parte, Marius Manole, actorul apreciat pentru rolurile sale din teatru și film, a avut o altă opinie despre interpretarea lui Erica Isac.

Manole a considerat că artistul și-a asumat un mare risk reinterpretând o piesă atât de populară și că rezultatul final nu a fost pe gustul său. El a apreciat curajul și creativitatea artistei, dar a considerat că reinterpretarea nu a adus nimic nou sau interesant piesei „Macarena”.

Concluzie

Cu toate că au avut opinii diferite despre interpretarea lui Erica Isac la piesa „Macarena”, atât Oana Pellea cât și Marius Manole au apreciat efortul și curajul artistei de a aduce ceva nou în muzica românească. Este încurajator să vezi artiști care își asumă riscuri și încearcă să aducă o perspectivă fresh asupra unor melodii consacrate.

Sursa foto: Fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it