Știri

„Reacția lui Mircea Lucescu privind erorile din meciul FCSB – Farul: ‘A dat în compensație’”

today6 februarie 2024 1

Fundal
share close
„Reacția lui Mircea Lucescu privind erorile din meciul FCSB – Farul: ‘A dat în compensație’”
„Reacția lui Mircea Lucescu privind erorile din meciul FCSB – Farul: ‘A dat în compensație’”

**Arbitrajul echipei FCSB-Farul este pus sub lupa și intens criticat după ce au avut loc decizii controversate în etapa a 24-a din SuperLiga.** Antrenorul român, Mircea Lucescu, susține că aceștia au greșit la golul anulat lui Louis Munteanu și la penalty-ul acordat Farului în prelungiri.

## „O eroare care a condus la o altă eroare”

**Louis Munteanu** a marcat în minutul 57 al meciului cu FCSB, însă *golul său a fost anulat după o analiză VAR de 7 minute pentru ofsaid.* După revizuirea fazei, comisia a recunoscut că a greșit și că golul ar fi trebuit să fie validat.

## Mircea Lucescu Critică Deciziile Arbitrilor

Lucescu este de părere că arbitrii au „făcut greșeli” după penalty-ul acordat în prelungiri. Opinia lui a fost aceea că nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri. Referitor la cele două echipe, el spune:

> „Un meci bun, două echipe echilibrate. **Una cu jucători superiori ca nivel valoric, cum e Steaua** (n.r. FCSB). […] **Golul anulat nu se justifică**. […] **Nu a fost penalty.** Săritura fundașului central a fost perfect valabilă. A dat în compensație cu siguranță. **Rezultatul este echitabil**, chiar dacă Steaua a avut mai multe șanse de a marca.”

Lucescu a mai menționat că s-a văzut o diferență clară de nivel tehnic între acest meci și cel imediat următor dintre Manchester City și Brentford. El a evidențiat și dorința de a juca cu echipe mai mari.

## Problema cu FCSB și CSA Steaua

Referitor la conflictul dintre CSA Steaua și FCSB, **Mircea Lucescu** consideră că divizarea suporterilor între cele două echipe este problematică și scade valoarea echipelor. El a concluzionat spunând că *”E dificil”* să aibă succes atunci când nu se concentrează pe un singur scop.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns