Știri

PSD consideră că volumul mare al construcțiilor este un semn al creșterii economice, afirmă Marcel Ciolacu: „Ne bucurăm că vorbim despre certitudini și nu doar despre promisiuni”

today25 martie 2024

Fundal
share close
PSD consideră că volumul mare al construcțiilor este un semn al creșterii economice, afirmă Marcel Ciolacu: „Ne bucurăm că vorbim despre certitudini și nu doar despre promisiuni”PSD își propune să facă din șantierele de autostrăzi pilonul central al creșterii economice

Partidul Social Democrat (PSD) își propune să transforme șantierele de autostrăzi în pilonul central al creșterii economice a României, conform declarațiilor liderului său, Marcel Ciolacu. Marcel Ciolacu a subliniat importanța investițiilor în infrastructură pentru susținerea economiei și a locurilor de muncă. În acest sens, PSD își propune să acorde o atenție deosebită finalizării proiectelor de autostrăzi și modernizării infrastructurii rutiere în întreaga țară. În viziunea sa, dezvoltarea rețelei de autostrăzi va avea un impact pozitiv asupra creșterii economice și va contribui la reducerea decalajelor regionale din România.

Marcel Ciolacu: „Vorbim de stabilitate politică”

În contextul actual, Marcel Ciolacu consideră că este necesară stabilitate politică pentru a asigura continuitatea proiectelor de investiții și pentru a crea un climat favorabil dezvoltării economice. De asemenea, liderul PSD subliniază importanța dialogului și colaborării între partidele politice pentru identificarea celor mai bune soluții pentru dezvoltarea țării în beneficiul cetățenilor și al mediului de afaceri. În concluzie, PSD vizează consolidarea infrastructurii rutiere prin finalizarea proiectelor de autostrăzi și modernizare pentru a contribui la creșterea economică și la reducerea decalajelor regionale din România.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20642961

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns