Știri

Prognoza rezultatelor electorale pentru București: Care este procentajul estimat pentru candidatul PSD-PNL?

today27 martie 2024 1

Fundal
share close
Prognoza rezultatelor electorale pentru București: Care este procentajul estimat pentru candidatul PSD-PNL?Nicușor Dan și Alianța PSD-PNL conduc în sondajele pentru Primăria București

Potrivit rezultatelor celui mai recent sondaj Sociopol, Nicușor Dan și alianța formată de PSD și PNL sunt în fruntea preferințelor pentru alegerile pentru Primăria București.

Acest sondaj arată că Nicușor Dan are șanse mari să obțină un nou mandat în fruntea Primăriei București, susținut de o alianță între PSD și PNL. Rezultatele arată că această alianță este percepută pozitiv de către alegători, care îi acordă credit pentru capacitatea de a gestiona problemele orașului.

Aceste rezultate indică faptul că Nicușor Dan și alianța PSD-PNL au un avantaj clar în fața celorlalți candidați, fiind apreciați pentru programele lor și pentru ideile pe care le promovează pentru dezvoltarea orașului București.

Așadar, în urma acestui sondaj, se conturează un tablou favorabil pentru Nicușor Dan și alianța PSD-PNL în cursa pentru Primăria București, iar rezultatele finale ale alegerilor vor confirma sau infirma acest scenariu.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20644080

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns