Știri

Prințul Sturdza, candidatul AUR la alegerile europarlamentare, a dat în judecată primăriile conduse de Nicușor Dan și Clotilde Armand și a primit o despăgubire uriașă.

today7 aprilie 2024

Fundal
share close
Prințul Sturdza, candidatul AUR la alegerile europarlamentare, a dat în judecată primăriile conduse de Nicușor Dan și Clotilde Armand și a primit o despăgubire uriașă.Prințul Dimitrie Sturdza revendică mai multe imobile în instanță

Prințul Dimitrie Sturdza, care se află pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare, a demarat în instanță mai multe revendicări ale unor imobile care au aparținut familiei sale. Sturdza a declarat că aceste imobile au fost confiscate abuziv de regimul comunist și că acum încearcă să le recupereze. El consideră că este important să își recupereze averea familiei sale și să își facă dreptate în fața legii. Printre aceste imobile se numără castele, conace și terenuri care au o valoare istorică și culturală semnificativă pentru România. Sturdza a afirmat că este determinat să ducă acest proces până la capăt și să obțină recunoașterea dreptului de proprietate al familiei sale. Acest caz evidențiază problema restituirii de proprietăți confiscate în perioada comunistă, o problemă cu care se confruntă mulți români și descendenții lor și care rămâne încă nerezolvată în multe cazuri. Prințul Dimitrie Sturdza continuă lupta pentru recuperarea moștenirii familiei sale și speră ca justiția să îi fie de partea în această bătălie juridică pentru drepturile sale.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20654463

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns