Știri

Primul primar USR face pasul către partidul social-democrat

today3 martie 2024

Fundal
share close
Primul primar USR face pasul către partidul social-democrat
Primul primar USR face pasul către partidul social-democratPSD reușește să racoleze un primar de oraș de la USR

Partidul Social Democrat a reușit recent o lovitură politică senzațională, reușind să convingă un primar de oraș de la USR să schimbe tabăra. Camelia Bertea, edilul din Victoria, a luat această decizie surprinzătoare și a ales să se alăture PSD-ului.

Acest eveniment este considerat o premieră, deoarece este pentru prima dată când un primar de oraș din USR decide să părăsească partidul și să se alăture PSD-ului. Motivele care au stat la baza acestei decizii nu au fost încă făcute publice, însă se speculează că ar fi legate de politicile sau de schimbările interne din cadrul USR-ului.

Camelia Bertea a fost un primar activ și implicat în dezvoltarea comunității din Victoria, iar schimbarea ei de tabără a stârnit multe discuții în rândul locuitorilor. Mulți se întreabă cum va afecta această schimbare activitatea administrației locale și care vor fi consecințele pe termen lung.

Este de așteptat ca USR-ul să încerce să-și recupereze primarul pierdut și să își consolideze relația cu membrii săi pentru a evita alte astfel de situații. În același timp, este clar că PSD-ul va încerca să capitalizeze pe această victorie și să atragă și alți membri importanți din alte partide în rândurile sale.

Vom vedea în perioada următoare cum se va desfășura această nouă situație politică și care vor fi repercusiunile ei asupra scenei politice locale și naționale.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20622887

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns