Știri

Primarul din Baia-Mare pune sub presiune financiară foștii săi subalterni, declanșând falimentul acestora – Cum a influențat votul consilierilor din municipiu

today1 martie 2024 1

Fundal
share close
Primarul din Baia-Mare pune sub presiune financiară foștii săi subalterni, declanșând falimentul acestora – Cum a influențat votul consilierilor din municipiuCătălin Cherecheș și 21 de consilieri locali din Primăria Baia-Mare, chemați în instanță

Cătălin Cherecheș și alți 21 de consilieri locali din cadrul Primăriei Baia-Mare au fost citați în instanță de către o societate comercială.

Motivul pentru care aceștia au fost chemați în instanță nu a fost făcut public până în acest moment, însă se pare că este vorba despre un litigiu legat de anumite decizii sau acțiuni întreprinse de către aceștia în calitate de reprezentanți ai administrației locale.

Procesul va avea loc în curând, iar atât Cătălin Cherecheș, cât și ceilalți consilieri locali implicați vor trebui să își prezinte apărarea în fața instanței.

Mai multe detalii despre acest caz urmează să fie făcute publice pe măsură ce ancheta și procesul avansează. Acesta este un moment important pentru administrația locală din Baia-Mare și pentru cei implicați în acest litigiu.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20620714

Scris de: ManeleMania

Rate it