Știri

Primărița unei comune din Mehedinți este acuzată că l-a agresat pe un bărbat care nu a promis să o voteze

today4 aprilie 2024

Fundal
share close
Primărița unei comune din Mehedinți este acuzată că l-a agresat pe un bărbat care nu a promis să o votezePrimăriță din Mehedinți, acuzată că a bătut un localnic pentru că nu vrea să o voteze

O primăriță din județul Mehedinți a fost acuzată că a agresat un localnic în timp ce își desfășura campania electorală. Potrivit martorilor, bărbatul a fost bătut cu pumnii și picioarele de către primăriță și alți susținători ai săi.

Incidentul a avut loc în fața primăriei din localitatea unde primărița își dorește să fie realeasă pentru un nou mandat. Bărbatul agresat a fost transportat de urgență la spital în stare gravă din cauza loviturilor primite.

Martorii afirmă că motivul agresiunii a fost refuzul bărbatului de a vota pentru actuala primăriță. Acesta ar fi încercat să îi explice motivele pentru care nu își dorește să o susțină, ceea ce ar fi stârnit furia primăriței și a susținătorilor săi.

Autoritățile locale au deschis o anchetă în acest caz și au declarat că vor lua măsuri împotriva celor implicați în agresiune. De asemenea, primărița riscă să fie suspendată din funcție în timpul anchetei.

Reacția primăriței

Primărița acuzată de agresiune a negat acuzațiile și a declarat că este nevinovată. Ea susține că bărbatul a început să o înjure și să o provoace verbal, iar agresiunea a fost doar un act de autoapărare.

În ciuda acestor declarații, opinia publică din zona respectivă a condamnat ferm violența și a cerut ca justiția să își facă datoria în acest caz. Primărița este acum în centrul unui scandal care se amplifică pe zi ce trece.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20652217

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns