Știri

Primarii au acces la împrumuturi pentru finalizarea proiectelor, anunță Marcel Boloș: „Deblocăm cereri de rambursare în valoare de peste 15 miliarde de lei”.

today30 martie 2024

Fundal
share close
Primarii au acces la împrumuturi pentru finalizarea proiectelor, anunță Marcel Boloș: „Deblocăm cereri de rambursare în valoare de peste 15 miliarde de lei”.Guvernul adoptă măsuri pentru susținerea primarilor în finalizarea proiectelor

Primarii primesc bani pentru finalizarea proiectelor

Guvernul a decis adoptarea unor măsuri menite să sprijine primarii în finalizarea proiectelor locale. Astfel, se deblochează fonduri care să ajute la finalizarea unor proiecte importante pentru comunități.

Deblocarea fondurilor pentru creșe prevăzute în PNRR

O altă măsură importantă este deblocarea fondurilor pentru construcția de creșe, inclusiv cele prevăzute în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Aceste fonduri sunt vitale pentru dezvoltarea infrastructurii necesare pentru îngrijirea copiilor, iar deblocarea lor va sprijini atât primarii, cât și familiile din comunități.

Este important ca aceste măsuri să contribuie la accelerarea finalizării proiectelor și la îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor din diverse localități. Guvernul se angajează să sprijine administrațiile locale în implementarea proiectelor și să asigure resursele necesare pentru ca acestea să fie finalizate cu succes.

Prin adoptarea acestor măsuri, Guvernul demonstrează angajamentul său față de dezvoltarea durabilă a comunităților locale și față de creșterea calității vieții locuitorilor. Primarii vor avea la dispoziție resurse suplimentare pentru a finaliza proiectele și pentru a oferi servicii publice de calitate cetățenilor.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20647197

Scris de: ManeleMania

Rate it