Știri

„Președintele Klaus Iohannis discută în Parlamentul European despre comasarea alegerilor – Va fi decizia Guvernului”

today7 februarie 2024 4

Fundal
share close
„Președintele Klaus Iohannis discută în Parlamentul European despre comasarea alegerilor – Va fi decizia Guvernului”

Președintele României, Klaus Iohannis, va adresa Parlamentul European pe 7 februarie în Strasbourg, explorând subiecte importante pentru Europa, precum provocările imediate și perspectivele pe termen lung.

Rewrite:

Klaus Iohannis, președintele României, urmează să vorbească în fața Parlamentului European la Strasbourg pe 7 februarie, unde va explora problemele vitale cu care se confruntă Europa astăzi și viziunea pentru viitorul acesteia.

Klaus Iohannis a fost invitat să vorbească în fața Parlamentului European de președintele acesteia, Roberta Metsola. Această invitație reflectă aprecierea pentru rolul activ și constructiv pe care îl joacă Iohannis și România în dezvoltarea unui proiect european solid și transparent.

În Strasbourg, Iohannis va împărtăși ideile sale privind soluțiile la principalele probleme ale Uniunii Europene și va sublinia importanța acțiunilor colective cruciale pentru a apăra și promova interesele și bunăstarea cetățenilor europeni.

Vizita lui Iohannis în Strasbourg nu survine întâmplător, ci în cadrul unei serii de dezbateri, intitulată ”This is Europe”, inițiată în 2022 și centrată pe reafirmarea valorilor europene și consolidarea discuțiilor democratice pe teme de actualitate.

În timpul vizitei sale, Iohannis va avea și consultări cu președintele Parlamentului European cu privire la subiectele majore de pe agenda UE, cu accent pe prioritățile pentru anul 2024. De asemenea, președintele român se va întâlni și cu europarlamentarii români.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it