Știri

Premii de excelență pentru elevii din Sectorul 5. ”Învățarea, fundamentul dezvoltării comunității”

today30 martie 2024

Fundal
share close
Premii de excelență pentru elevii din Sectorul 5. ”Învățarea, fundamentul dezvoltării comunității”Primăria Sectorului 5 lansează programul de burse în parteneriat cu Fundația Tinmar

Primăria Sectorului 5, în colaborare cu Fundația Tinmar, anunță lansarea programului de burse ”Educație pentru viitor-Bursele Fundației Tinmar”. Acest program va beneficia aproximativ 600 de elevi din sectorul 5.

Detalii despre programul de burse

Programul de burse ”Educație pentru viitor-Bursele Fundației Tinmar” are ca scop sprijinirea financiară a elevilor cu rezultate deosebite la învățătură. Prin această inițiativă, elevii merituoși din sectorul 5 vor putea să beneficieze de burse care să le acopere costurile legate de educație.

Parteneriatul cu Fundația Tinmar

Fundația Tinmar se alătură Primăriei Sectorului 5 în acest demers important pentru comunitate. Fundația este recunoscută pentru implicarea sa în proiecte educaționale și sociale, motiv pentru care este un partener de încredere în implementarea acestui program de burse.

Beneficiarii programului de burse

Aproximativ 600 de elevi din Sectorul 5 vor avea posibilitatea de a accesa bursele oferite în cadrul acestui program. Elevii vor fi selectați în funcție de performanțele lor școlare și de necesitățile financiare.

Concluzie

Inițiativa Primăriei Sectorului 5 de a lansa programul de burse ”Educație pentru viitor-Bursele Fundației Tinmar” reprezintă un pas important în sprijinirea educației și performanței școlare a elevilor din sector. Prin această colaborare cu Fundația Tinmar, se deschid noi oportunități pentru tinerii dornici să își continue studiile și să își dezvolte potențialul.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20647262

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns