Știri

Piedone și Rareș Bogdan intră în conflict: ”Nu mă prezint perfecționat ca tine!”

today27 martie 2024

Fundal
share close
Piedone și Rareș Bogdan intră în conflict: ”Nu mă prezint perfecționat ca tine!”Cristian Popescu Piedone răspunde dur la afirmațiile lui Rareș Bogdan

Cristian Popescu Piedone a avut o replică acidă după ce Rareș Bogdan a declarat că, deși sondajele îl dau în frunte, candidatul PUSL va pierde alegerile din iunie.

Piedone a declarat că declarațiile lui Bogdan sunt lipsite de fundament și că el va face tot posibilul pentru a câștiga alegerile. El a subliniat că are încredere în susținerea publicului și că va face tot ce îi stă în putință pentru a câștiga în fața adversarilor săi.

„Nu mă las intimidat de astfel de afirmații nefondate. Sunt hotărât să lupt până la capăt și să demonstrez că pot aduce schimbarea pe care o dorește populația. Rareș Bogdan poate spune ce vrea, dar eu îmi voi continua campania cu aceeași determinare și energie”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Astfel, în ciuda criticilor și sondajelor care arată altfel, Piedone pare hotărât să își urmeze planurile și să își susțină candidatura cu încredere.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20644217

Scris de: ManeleMania

Rate it