Știri

Operațiune în curs pentru găsirea unei femei dispărute în Gorj, cu implicarea unui câine special antrenat

today3 martie 2024

Fundal
share close
Operațiune în curs pentru găsirea unei femei dispărute în Gorj, cu implicarea unui câine special antrenatElena Mirescu, în vârstă de 81 de ani, este căutată de poliția și salvamontul din Gorj

Elena Mirescu, în vârstă de 81 de ani, este dată dispărută de la domiciliu, iar autoritățile din Gorj au demarat o amplă operațiune de căutare a femeii. Poliția și echipajele salvamontului sunt implicate în căutările pentru a o găsi pe Elena Mirescu și a o aduce în siguranță la domiciliu. Conform informațiilor preliminare, Elena Mirescu a fost văzută ultima dată la domiciliu în urmă cu două zile. Familia a anunțat imediat autoritățile despre dispariția ei, iar operațiunea de căutare a început imediat. Poliția și salvamontul au început să investigheze zona în care locuiește femeia dispărută, sperând să o găsească cât mai curând posibil. În timp ce echipajele continuă căutările, se solicită sprijinul comunității în găsirea doamnei Elena Mirescu. Persoanele care au informații sau care au văzut-o sunt rugate să contacteze imediat autoritățile pentru a contribui la găsirea ei în cel mai scurt timp posibil.

Update: Elena Mirescu a fost găsită în siguranță

Într-o veste de bucurie, Elena Mirescu a fost găsită în siguranță de echipajele de căutare. Familia și autoritățile sunt recunoscătoare tuturor celor implicați în operațiunea de căutare și sunt fericite că femeia este acum în siguranță acasă. Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și pentru eforturile depuse în găsirea doamnei Elena Mirescu.
Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20622973

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns