Știri

„Octogenară din Ialomița, condusă din închisoare de un membru al familiei, implicată în trafic de droguri”

today2 martie 2024 1

Fundal
share close
„Octogenară din Ialomița, condusă din închisoare de un membru al familiei, implicată în trafic de droguri”O femeie în vârstă de 87 de ani a fost arestată și acuzată că făcea parte dintr-o rețea infracțională care se ocupa cu vânzarea de cocaină și canabis.

Coordinare din închisoare

Surprinzător, bătrâna era coordonată de la închisoare de un alt complice. Chiar și la vârsta ei înaintată, femeia era implicată activ în traficul de droguri și acționa în colaborare cu alți membri ai rețelei.

Vânzarea de substanțe interzise

Potrivit autorităților, femeia vindea cocaină și canabis în zonele unde locuia și avea o clientelă stabilă. Deși nu este comun ca persoane în vârstă să fie implicate în astfel de activități, acest caz demonstrează că vârsta nu este un impediment în lumea criminalității.

Rețeaua infracțională

Rețeaua în care era implicată femeia era bine structurată și opera la scară mare. Coordonată de la închisoare, aceasta se ocupa atât de distribuția de droguri, cât și de gestionarea bugetului și a profiturilor.

Consecințele acțiunilor

În urma investigațiilor, toți membrii rețelei au fost arestați, iar autoritățile au dus o amplă operațiune de destructurare a acestora. Faptele pentru care femeia a fost acuzată sunt extrem de grave și riscă o pedeapsă aspră conform legilor în vigoare.

Este un exemplu clar că infracțiunea nu cunoaște limite de vârstă și că chiar și persoanele în etate pot fi implicate în activități ilegale. Este esențial ca autoritățile să rămână vigilente și să combată astfel de rețele infracționale pentru a asigura siguranța comunității.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20622240

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns