Știri

O femeie a fost grav rănită de un cort de campanie electorală; trecătorii au descoperit-o într-o baltă de sânge

today31 martie 2024

Fundal
share close
O femeie a fost grav rănită de un cort de campanie electorală; trecătorii au descoperit-o într-o baltă de sânge
O femeie a fost grav rănită de un cort de campanie electorală; trecătorii au descoperit-o într-o baltă de sângeO femeie din Gura Humorului, județul Suceava, în stare gravă după ce a fost lovită de un cort de campanie al AUR

O femeie din Gura Humorului, județul Suceava, a fost grav rănită după ce a fost lovită de un cort de campanie al partidului AUR. Incidentul a avut loc în timp ce femeia se plimba pe stradă și a fost surprinsă de un vânt puternic care a ridicat cortul și l-a aruncat în direcția sa.

Femeia a fost transportată de urgență la spital și se află în stare gravă, având multiple răni și fracturi. Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața și a îi acorda îngrijirile necesare.

Reprezentanții partidului AUR au transmis mesaje de regret și îngrijorare în legătură cu acest incident nefericit și s-au angajat să coopereze cu autoritățile în ancheta care va fi desfășurată pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Este important ca în astfel de situații să fim atenți la siguranța obiectelor care pot fi ridicate de vânt și să luăm măsuri de prevenire pentru a evita astfel de evenimente neplăcute. Sperăm că femeia va reveni cât mai curând posibil și îi urăm însănătoșire grabnică.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20648156

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns