Știri

O bătrână de 87 de ani vinde droguri împreună cu nepotul ei, ambii implicați în trafic de substanțe interzise

today3 martie 2024 2

Fundal
share close
O bătrână de 87 de ani vinde droguri împreună cu nepotul ei, ambii implicați în trafic de substanțe interziseBătrâna de 87 de ani din Ialomița vindea cocaină și canabis

Noi detalii ies la iveală despre cazul socant

O bătrână în vârstă de 87 de ani din județul Ialomița a fost recent surprinsă de autorități în timp ce vindea cocaină și canabis într-un cartier rezidențial din apropierea orașului.

Conform informațiilor furnizate de poliție, femeia a fost depistată în timp ce vindea substanțe interzise într-o zonă cunoscută pentru traficul de droguri. Aceasta ar fi fost sub supraveghere pentru o perioadă de timp, iar anchetatorii au reușit să o prindă în flagrant.

Pensionara susține că…

Pensionara a recunoscut faptele, însă în timpul interogatoriului a susținut că aceasta a fost implicată fără voia sa, fiind șantajată de un grup de traficanți de droguri. Ea a declarat că a fost amenințată cu moartea și că a fost forțată să vândă substanțele interzise sub presiunea acestora.

Ancheta în acest caz este în desfășurare, iar autoritățile investighează toate detaliile pentru a stabili adevărul din spatele acestui caz neobișnuit. Bătrâna riscă să fie acuzată de trafic de droguri, iar situația ei se complică odată cu implicarea presupușilor traficanți.

Mai multe informații urmează să fie făcute publice pe măsură ce ancheta progresează și se adună probe suplimentare pentru a clarifica situația. Locuitorii din comunitate sunt șocați de această dezvăluire și speră că autoritățile vor reuși să rezolve cazul într-un mod adecvat.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20622807

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns