Știri

Ninsori puternice în centrul României: copaci culcați de zăpadă și circulație blocată. Video

today26 martie 2024

Fundal
share close
Ninsori puternice în centrul României: copaci culcați de zăpadă și circulație blocată. VideoNinsori abundente în centrul României

Ninsori abundente au căzut în centrul României în noaptea trecută și luni dimineața, creând probleme serioase în mai multe zone.

În urma ninsorii, numeroși copaci au fost doborâți de greutatea zăpezii, blocând drumuri și afectând circulația în diferite localități.

Situația pe Valea Prahovei

Pe Valea Prahovei, una dintre cele mai tranzitate zone turistice din România, condițiile meteorologice nefavorabile au dus la blocarea unor drumuri și la întârzieri semnificative în trafic.

Autoritățile din zonă au intervenit rapid pentru deblocarea drumurilor și îndepărtarea copacilor căzuți, dar se recomandă precauție sporită în traficul rutier și evitarea deplasărilor pe timp de viscol sau ninsoare abundentă.

Ninsorile abundente reprezintă o provocare pentru autorități și cetățeni, dar cu o gestionare responsabilă a situației și cu sprijinul comunității, se pot minimiza efectele negative ale fenomenelor meteorologice extreme.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643459

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns