Știri

Ninge puternic într-o zonă din România – Atentie pentru șoferi!

today25 martie 2024 1

Fundal
share close
Ninge puternic într-o zonă din România – Atentie pentru șoferi!Avertizare de ninsoare pe DN 67C în zona montană

Șoferii care circulă pe DN 67C în zona montană sunt avertizați că a început să ningă. Regiunea este sub incidența unui cod galben până luni seara.

În contextul condițiilor meteorologice actuale, autoritățile recomandă tuturor participanților la trafic să circule cu prudență sporită, să ajusteze viteza la condițiile de drum și să aibă în vedere faptul că carosabilul poate fi acoperit cu zăpadă, ceea ce poate duce la creșterea riscului de producere a accidentelor.

De asemenea, este recomandat să se verifice starea tehnică a autovehiculului înainte de a porni la drum, să se asigure că sunt echipați corespunzător pentru condițiile meteo și să se informeze constant cu privire la evoluția vremii pe traseul pe care urmează să-l parcurgă.

Poliția Rutieră și autoritățile locale sunt mobilizate pentru a gestiona situația și pentru a interveni prompt în cazul în care se înregistrează probleme în trafic din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Menținerea unei conduitie preventive și atenția sporită la volan sunt extrem de importante în astfel de situații pentru a contribui la prevenirea evenimentelor nedorite și pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643149

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns