Știri

Nicușor Dan anunță că au fost depuse trei oferte pentru rezolvarea problemelor cu apa caldă și căldura în București.

today4 martie 2024

Fundal
share close
Nicușor Dan anunță că au fost depuse trei oferte pentru rezolvarea problemelor cu apa caldă și căldura în București.Nicușor Dan dezvăluie că Primăria Capitalei va achiziționa mini centrale termice pentru zonele fără apă caldă

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a anunțat că Primăria București este pe cale să achiziționeze mai multe mini centrale termice care vor fi amplasate în zonele care nu beneficiază de apă caldă.

Beneficiile mini centralelor termice pentru București

Potrivit declarațiilor primarului, aceste mini centrale termice vor aduce mai mult confort locuitorilor din București, în special celor care locuiesc în zonele unde nu există acces la apă caldă la nivel centralizat.

Investiție în infrastructura termică a orașului

Achiziționarea acestor mini centrale reprezintă o investiție importantă în infrastructura termică a orașului și va contribui la îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor din București.

Scăderea costurilor de întreținere

De asemenea, mini centralele termice vor aduce o scădere a costurilor de întreținere pentru locatarii din zonele respective, iar administrarea acestora va fi mult mai eficientă.

Concluzie

Achiziționarea mini centralelor termice reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii condițiilor de trai ale locuitorilor din București și în modernizarea infrastructurii termice a orașului. Nicușor Dan se arată încrezător că implementarea acestor măsuri va aduce beneficii semnificative comunității locale.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20623168

Scris de: ManeleMania

Rate it