Știri

Maria, gravida decedată alături de făt în Maternitatea din Bacău – Un caz similar celui al Alexandrei din Botoșani.

today4 aprilie 2024

Fundal
share close
Maria, gravida decedată alături de făt în Maternitatea din Bacău – Un caz similar celui al Alexandrei din Botoșani.O alta tragedie: O tanara insarcinata moare in circumstante neclare

La nici doua luni de la moartea Alexandrei Ivanov, tanara insarcinata care isi gasea sfarsitul intr-un mod cumplit pe un pat de spital, iata ca situatia se repeta.

Tragedia recenta a avut loc intr-un alt spital din oras, unde o tanara insarcinata in luna a sasea a murit in circumstante neclare. Potrivit martorilor, tanara a fost adusa la spital cu dureri abdominale severe, insa medicii au ezitat sa intervina imediat. Din pacate, starea ei s-a inrautatit rapid, iar la scurt timp a decedat impreuna cu copilul nenascut.

Familia femeii indurerate acuza personalul medical de neglijenta si lipsa de profesionalism. Ei cer o investigatie corecta si transparenta pentru a afla cauza exacta a decesului si pentru a aduce vinovatii in fata justitiei.

Aceasta noua tragedie ridica din nou semne de intrebare legate de sistemul de sanatate, capacitatea spitalelor de a gestiona astfel de situatii si de lipsa de pregatire a personalului medical. Autoritatile sunt chemate sa actioneze prompt si eficient pentru a preveni astfel de evenimente dureroase in viitor.

In acelasi timp, societatea este solidara cu familia tanarei si isi exprima condoleantele pentru pierderea suferita. Este necesar ca astfel de cazuri sa fie tratate cu maxima seriozitate si urgenta pentru a asigura siguranta si calitatea ingrijirii pacientilor, in special a femeilor insarcinate.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20652256

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns