Știri

Marcel Ciolacu aduce aminte de prima sa candidatură: „Revivem ca în tinerețe. Cu siguranță, dl Cîrstoiu va câștiga primul mandat cu ușurință”

today6 aprilie 2024

Fundal
share close
Marcel Ciolacu aduce aminte de prima sa candidatură: „Revivem ca în tinerețe. Cu siguranță, dl Cîrstoiu va câștiga primul mandat cu ușurință”Marcel Ciolacu, nostalgic după prima sa candidatură ca deputat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit recent despre prima sa experiență ca deputat și a recunoscut că se simte nostalgic atunci când își amintește de acea perioadă. Ciolacu a făcut și o paralelă cu victoria „detașată” pentru candidatul său, Robert Cîrstoiu, într-o recentă alegeri locale.

Marcel Ciolacu a mărturisit că prima sa candidatură ca deputat a fost una plină de emoție și de trăiri intense. Acesta a amintit de momentele în care a intrat pentru prima dată în sala de plen și de felul în care a simțit că poate face o schimbare în viața oamenilor.

Liderul PSD a subliniat importanța implicării politice și a faptului că fiecare candidat trebuie să fie aproape de cetățeni și să le asculte problemele. Ciolacu consideră că experiența sa ca deputat i-a oferit înțelepciune și înțelegere pentru a conduce mai bine partidul și a face alegeri strategice în beneficiul comunității.

O victorie „detașată” pentru Cîrstoiu

Marcel Ciolacu a făcut o paralelă între propria lui experiență și victoria „detașată” obținută de candidatul său, Robert Cîrstoiu, într-un scrutin recent. Ciolacu a declarat că este mândru de munca depusă de echipa sa și de rezultatul obținut în alegerile locale.

În final, Marcel Ciolacu a subliniat importanța implicării politice la nivel local și național, invitându-i pe cetățeni să participe mai activ la viața publică și să susțină proiectele și candidații care își doresc să aducă schimbarea în comunitatea lor.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20654040

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns