Știri

„Lucas Alves, prezentat în Vietnam: toate noutățile într-un update exclusiv”

today7 februarie 2024 3

Fundal
share close
„Lucas Alves, prezentat în Vietnam: toate noutățile într-un update exclusiv”

Dinamo se află într-o situație haotică, echipa fiind pe ultimul loc după înfrângerea cu FC U Craiova și acum pierzând unul dintre jucătorii săi de bază, Lucas Alves, care se transferă în Vietnam în plin sezon și înainte de play-out.

Horia Ivanovici a confirmat mutarea lui Lucas Alves la FANATIK SUPERLIGA, menționând că acesta va pleca în Vietnam. Circumstanțele sunt departe de a fi ideale, cu Dinamo pe ultimul loc, un joc dezamăgitor, un sezon în plină desfășurare și dificultățile play-outurilor înainte. Ivanovici a criticat dur situația, împreună cu clauza de reziliere de 65.000 de euro pe care Alves a avut-o, acesta plecând să joace în Vietnam.

Acest lucru vine după ce Lamine Ghezali a plecat și el, fiind cedat la Levadiakos, în Grecia. Cu doar șase etape rămase din sezonul regulat, Dinamo are nevoie de toți jucătorii pe care îi poate obține și plecarea lui Lucas Alves în Vietnam este o lovitură majoră pentru echipă. Situația dificilă a clubului este accentuată de trei înfrângeri consecutive. Prin urmare, meciul următor cu campioana Farul Constanța se conturează ca un alt test dificil pentru echipa antrenată de Kopic.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns