Știri

„Jandarmii au reușit să captureze un bărbat care a încercat să pătrundă în Palatul Parlamentului”

today1 martie 2024 1

Fundal
share close
„Jandarmii au reușit să captureze un bărbat care a încercat să pătrundă în Palatul Parlamentului”Un tânăr din Galați a fost prins încercând să intre în Palatul Parlamentului, după ce a sărit gardul.

Motivul pentru care a recurs la acest gest nu este cunoscut în acest moment. Autoritățile au declarat că individul a fost reținut și urmează să fie anchetat pentru tentativa de intrare ilegală în clădirea Parlamentului.

Incidentul a avut loc în timpul nopții, când un paznic de la intrarea în Palatul Parlamentului l-a observat pe tânărul în cauză încercând să sară gardul și a alertat imediat autoritățile. Acesta a fost prins de forțele de ordine înainte de a reuși să intre în clădire.

Palatul Parlamentului este una dintre cele mai importante clădiri din România și este strict securizat, având măsuri de protecție pentru a preveni astfel de incidente. Motivele pentru care tânărul a încercat să intre în clădire rămân neclare, iar ancheta în acest caz va stabili mai multe detalii despre acest incident neobișnuit.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20621979

Scris de: ManeleMania

Rate it