Știri

Ion Ţiriac, uimit de întrebarea unui copil: „Câți ani ai, Vasilică?”

today2 aprilie 2024

Fundal
share close
Ion Ţiriac, uimit de întrebarea unui copil: „Câți ani ai, Vasilică?”
Ion Ţiriac, uimit de întrebarea unui copil: „Câți ani ai, Vasilică?”Ion Țiriac și momentul amuzant

Ion Țiriac a dezvăluit recent un moment amuzant din viața sa, în care a fost prins pe picior greșit. Ceea ce este și mai interesant este faptul că persoana care i-a atras atenția a fost un simplu puști.

În timp ce se plimba pe stradă, Ion Țiriac a fost abordat de un copil care i-a spus că îi este desfăcută șireturile de la pantofi. Mult prea ocupat sau preocupat pentru a-și da seama că șireturile i se dezlegaseră, Ion Țiriac a răspuns simplu: „Mulțumesc, dar așa merg eu, modern!”.

Copilul, care părea să-l privească cu o combinație de uimire și amuzament, i-a explicat apoi că nu este vorba despre o tendință în modă, ci pur și simplu despre șireturile dezlegate.

Ion Țiriac a recunoscut ulterior că a fost un moment amuzant și că a apreciat faptul că un copil atât de mic a avut curajul să-i atragă atenția într-un mod atât de politicos.

Acest episod amuzant a adus un zâmbet pe fața lui Ion Țiriac și a demonstrat încă o dată cât de importantă este capacitatea de a râde de propria persoană și de a aprecia momentele de umor din viața de zi cu zi.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20650115

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns