Știri

Instalator agresiv: În loc să repare centrala, a încercat să violeze și să jefuiască o tânără

today2 aprilie 2024

Fundal
share close
Instalator agresiv: În loc să repare centrala, a încercat să violeze și să jefuiască o tânără
Instalator agresiv: În loc să repare centrala, a încercat să violeze și să jefuiască o tânărăIncident grav în județul Gorj

Un instalator acuzat de tentativă de viol

În județul Gorj, a avut loc un incident grav în care un instalator este acuzat de o tânără că a încercat să o violeze. Potrivit declarațiilor femeii, bărbatul fusese chemat la locuința ei pentru a-i repara centrala termică.

Tânăra a povestit că, în timp ce acesta lucra la centrală, instalatorul a început să aibă un comportament nepotrivit și agresiv. Mai mult, acesta ar fi încercat să o atingă în mod inadecvat și să o intimideze. Femeia a reușit să fugă și să sune la poliție pentru a cere ajutor.

În urma apelului, autoritățile au intervenit imediat și l-au reținut pe instalator pentru audieri. Ancheta este în desfășurare pentru a stabili exact circumstanțele incidentului și pentru a aduce făptașul în fața justiției.

Acest incident reprezintă o avertizare cu privire la importanța siguranței personale, chiar și atunci când apelezi la serviciile unui profesionist pentru a-ți repara o problemă în locuință. Este crucial să fim vigilenți și să ne protejăm împotriva oricărui tip de agresiune sau comportament abuziv.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20650553

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns