Știri

Incendiu violent într-un bloc din Focșani, în apropierea unei grădinițe. Evacuare în masă a locuitorilor.

today7 aprilie 2024

Fundal
share close
Incendiu violent într-un bloc din Focșani, în apropierea unei grădinițe. Evacuare în masă a locuitorilor.Incendiu puternic într-un bloc din Focșani

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, într-un bloc din municipiul Focșani. Locatarii imobilului au fost evacuați de pompieri.

Incendiul a avut loc într-un bloc de locuințe de pe o stradă din Focșani, iar flăcările s-au extins rapid, punând în pericol locatarii. Pompierii au ajuns de urgență la fața locului și au început imediat operațiunea de stingere a incendiului. Locatarii blocului au fost evacuați în siguranță, iar echipajele de intervenție lucrează pentru a stinge focul și a preveni răspândirea acestuia la alte apartamente. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, însă se fac cercetări pentru a stabili originile acestuia. Incendiile în clădiri de locuit reprezintă întotdeauna o amenințare serioasă pentru siguranța oamenilor, iar promptitudinea intervenției pompierilor este crucială în astfel de situații. Autoritățile vor continua să monitorizeze situația și să ofere suport locatarilor afectați de acest incident.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20654686

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns