Știri

Incendiu într-un magazin din Târgu Mureș, în urma unei explozii

today25 martie 2024 1

Fundal
share close
Incendiu într-un magazin din Târgu Mureș, în urma unei explozii
Incendiu într-un magazin din Târgu Mureș, în urma unei exploziiExplozie și incendiu într-un magazin din Târgu Mureș

O explozie urmată de incendiu a avut loc duminică după-amiază într-un magazin de electronice și electrocasnice din Târgu Mureș. Autoritățile au fost alertate imediat și echipele de pompieri au intervenit rapid pentru a stinge incendiul.

Intervenție promptă a pompierilor

Potrivit primelor informații, explozia a avut loc în timp ce mai mulți clienți se aflau în magazin. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar angajații și clienții au reușit să evacueze clădirea înainte ca focul să se extindă. Pompierii au reușit să stingă incendiul și să evite propagarea acestuia la alte magazine din zonă.

Cauza exploziei, sub anchetă

În acest moment, cauza exactă a exploziei nu este cunoscută și este subiectul unei anchete în curs. Autoritățile locale lucrează împreună cu specialiștii în investigații tehnice pentru a stabili circumstanțele și factorii care au condus la producerea incidentului.

Reacții din partea comunității

Locuitorii din Târgu Mureș au fost șocați de explozia din magazinul de electronice și electrocasnice și mulți au transmis gânduri de solidaritate către angajați și clienți. Primarul orașului a declarat că este în contact cu autoritățile competente și că va monitoriza îndeaproape evoluția anchetei pentru a se asigura că un astfel de incident nu se va mai repeta în viitor.

Sursa: Departamentul de Pompieri Târgu Mureș


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643024

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns