Știri

Incendiu a izbucnit la bordul unei nave în rada Portului Sulina, echipajul a refuzat să se evacueze

today3 martie 2024 1

Fundal
share close
Incendiu a izbucnit la bordul unei nave în rada Portului Sulina, echipajul a refuzat să se evacueze
Incendiu a izbucnit la bordul unei nave în rada Portului Sulina, echipajul a refuzat să se evacuezeEchipajul format din 16 marinari ai unei nave sub pavilion Sierra Leone a refuzat să părăsească vasul în urma unui incendiu care a cuprins sala motoarelor.

Panică la bord

Incendiul a izbucnit în timp ce nava se afla în mijlocul oceanului. Echipajul a fost imediat alertat, iar sistemele de stingere a incendiilor au fost activate. Cu toate acestea, flăcările s-au extins rapid, punând în pericol siguranța navei și a echipajului.

Refuzul de a părăsi navă

Deși autoritățile maritime au trimis o echipă de salvare pentru a-i evacua, marinarii au refuzat categoric să părăsească vasul. Motivul acestui comportament neobișnuit este încă neclar, dar se pare că marinarii au considerat că pot gestiona singuri situația și că navă le este cel mai bun refugiu.

Operațiune de salvare complicată

Incendiul a continuat să facă ravagii la bordul navei, iar echipajul de salvare s-a confruntat cu o misiune dificilă în încercarea de a-i convinge pe marinari să părăsească nava. Autoritățile maritime au continuat să monitorizeze situația de la distanță, dar reacția echipajului a ridicat semne de întrebare cu privire la echipamentul de salvare și la pregătirea acestuia pentru situații de urgență.

Situația în evoluție

În prezent, incendiul continuă să arunce fum dens în aer, iar echipajul e supus unui stres considerabil. Autoritățile monitorizează îndeaproape situația și plănuiesc să intervină imediat ce se ivește oportunitatea. Până atunci, echipajul de salvare și-a intensificat eforturile de a menține legătura cu marinarii de la bord și de a-i încuraja să considere toate opțiunile de evacuare pe care le au la dispoziție.

În ciuda acestor provocări, sperăm că toată lumea va ieși în siguranță din această situație dificilă.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20622956

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns