Știri

Gigi Becali, neîmulțumit de performanțele lui Luis Phelipe, primește o ofertă din Superliga – Ce va decide?

today6 februarie 2024 2

Fundal
share close
Gigi Becali, neîmulțumit de performanțele lui Luis Phelipe, primește o ofertă din Superliga – Ce va decide?

*Luis Phelipe*, fotbalistul brazilian adus de **Gigi Becali** la *FCSB*, este deja pe lista neagră a patronului, în ciuda unui debut impresionant. Cu toate că a fost titular în primele trei meciuri ale echipei din acest an, performanțele sale în duel-urile cu Universitatea Craiova și Farul l-au făcut pe Becali să îl critice și să ia în considerare o ofertă primită din Superliga pentru jucător.

## Gigi Becali dezamăgit de Luis Phelipe

**Gigi Becali**, înfuriat de recentele performanțe ale lui *Luis Phelipe*, l-a amenințat pe fotbalistul investit cu speranțe, cu excluderea din echipă.

„Oi mai da 2-3 șanse, dar dacă nu își revine nu îl mai vedeți. O să plece. E posibil să mă fi păcălit cu el”, a declarat Gigi Becali.

##### Fostul antrenor crede în revenirea lui Luis Phelipe

*Leo Grozavu*, fostul antrenor al lui *Luis Phelipe*, crede că fotbalistul ar fi trebuit să rămână la Iași pentru a acumula mai multă experiență înainte de a face pasul către FCSB. El nu exclude posibilitatea unei reveniri a lui Luis la echipa din Copou.

-*”Eu unul aș avea nevoie de Luis Phelipe și nu aș spune niciodată nu unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemenea posibilitate”*, a declarat *Leo Grozavu* pentru ProSport.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns