Știri

George Simion dezvăluie: „Urăsc această creație artificială numită stat”

today25 februarie 2024 4

Fundal
share close
George Simion dezvăluie: „Urăsc această creație artificială numită stat”
George Simion dezvăluie: „Urăsc această creație artificială numită stat”George Simion, liderul AUR, interzis în mai multe state și critic la adresa unui stat

George Simion, președintele partidului politic Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), s-a confruntat cu interdicția de a intra în mai multe state străine, potrivit informațiilor recente. Această interdicție a fost impusă de autoritățile acestor state pe baza unor motive necunoscute publicului.

Pe lângă problemele de ordin personal cu autoritățile străine, George Simion a stârnit controverse și cu declarațiile sale publice. Recent, el a făcut afirmații referitoare la un anumit stat, caracterizându-l drept „artificial” și creat printr-o decizie politică. Această declarație a provocat reacții diverse în mediul politic și social, generând dezbateri aprinse asupra temei ridicate de George Simion.

În ciuda acestor probleme și controverse, George Simion rămâne un lider important în cadrul AUR și continuă să își exprime punctele de vedere fără rezerve, indiferent de repercusiunile pe care acestea le pot avea.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20617000

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns