Știri

Gabriela Firea adresează un mesaj bucureștenilor din Parlamentul European: Ce promisiuni le-a făcut locuitorilor Capitalei?

today23 martie 2024 1

Fundal
share close
Gabriela Firea adresează un mesaj bucureștenilor din Parlamentul European: Ce promisiuni le-a făcut locuitorilor Capitalei?
Gabriela Firea adresează un mesaj bucureștenilor din Parlamentul European: Ce promisiuni le-a făcut locuitorilor Capitalei?Gabriela Firea își propune să reprezinte interesele bucureștenilor în Parlamentul European

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, a declarat că merge în Parlamentul European cu gândul la locuitorii Capitalei. Aceasta promite să se implice activ în problemele care îi afectează pe bucureșteni și să militeze pentru drepturile acestora la nivel european.

Promisiuni pentru bucureșteni

Dacă îi va fi validat mandatul de europarlamentar, Gabriela Firea le-a promis oamenilor din București că va lupta pentru următoarele cauze:

1. Dezvoltarea infrastructurii

Firea se angajează să susțină proiecte care vizează îmbunătățirea infrastructurii din București, astfel încât locuitorii să aibă parte de drumuri mai bune, transport public eficient și sisteme de alimentare cu apă și energie funcționale.

2. Protecția mediului înconjurător

Ea promite că va milita pentru politici europene care să protejeze mediul înconjurător și să contribuie la reducerea poluării și a impactului negativ asupra ecosistemelor din București.

3. Drepturile sociale și ale lucrătorilor

Firea se implică să susțină măsuri europene care să asigure drepturile sociale ale cetățenilor din București, precum și drepturile lucrătorilor în ceea ce privește condițiile de muncă și salarizarea.

Concluzie

Gabriela Firea își asumă responsabilitatea de a reprezenta interesele bucureștenilor la nivel european și de a lupta pentru problemele cu care aceștia se confruntă. Prin promisiunile sale, speră să câștige încrederea oamenilor și să aducă schimbări pozitive în viața locuitorilor din București.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20641045

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns